Składniki:
- 1 brokuł
- 200 g sera feta
- puszka kukurydzy
- 2 łyżki majonezu
- sól, pieprz
Brokuła dzielimy na mniejsze części i gotujemy w osolonym wrzątku przez 5 min. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Pozostawiamy na sicie do odsączenia. Ser feta pokroić w kostkę. Do odsączonego brokuła dodajemy fetę, kukurydzę oraz majonez. Wszystkie składniki mieszkamy i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Smacznego!
Jeśli przygotowałeś danie z wykorzystaniem moich przepisów to zdjęcie prześlij na maila pieknulka@gmail.com. Umieszczę je na blogu pod przepisem.
Jeśli przygotowałeś danie z wykorzystaniem moich przepisów to zdjęcie prześlij na maila pieknulka@gmail.com. Umieszczę je na blogu pod przepisem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz